shaped disc van de CD PerserijSHAPED DISC

Music Shapes zijn uitermate geschikt voor publiciteits-en promotiedoeleinden. Een Music Shape in de vorm van uw logo of product en voorzien van bijpassende muziek of tekst naar keuze is een uniek en opvallend promotioneel artikel.

Inhoud
Music Shapes kunnen worden voorzien van een muziekcompilatie naar keuze uit onze muziekcatalogi. Tevens heeft u de mogelijkheid om uw eigen opnames aan te leveren.

Vormgeving
Music Shapes zijn in allerlei verschillende vormen mogelijk. Onze richtlijnen met betrekking tot het ontwerp zijn te vinden in onze Shape Manual.

Afspeelbaarheid
Music Shapes zijn afspeelbaar in CD-spelers met een horizontale lade voor 1 of meer CD's en in CD-spelers met een top-opener en click-on-nipple.

Verpakking
De standaard verpakking is een transparante jewelbox + tray + bodemkaart (fullcolour bedrukt op 2 zijden).

Alternatief
Wanneer u geen afspeelbaarheidsbeperkingen wenst, adviseren wij u om de Clear Disc in overweging te nemen. Deze disc is afspeelbaar in alle CD-spelers. De Clear Disc is een ronde Compact Disc, die transparant is rondom de labelprint. De Clear Disc kan worden voorzien van muziek (audio CD) maar ook van multi-media-informatie (CD-rom).

Het nieuwste 'snufje'
Alle zintuigen waren reeds voorzien in ons assortiment op eentje na: de geur! Daar komt nu verandering in met de zgn. 'Sniffle Disc' ofwel in goed Nederlands: De Geurdisc!!!

Om uw productpresentatie een extra dimensie te geven kunt u kiezen voor deze nieuwste vinding. De CD-rom wordt voorzien van een geurlaag naar keuze. Neem even contakt met ons op voor de exacte mogelijkheden - sales@cdfabriek.nl

Prijzen op aanvraag verkrijgbaar - info@cdfabriek.nl

Levertijd: 15 - 20 werkdagen
Meer/minder levering: max. 5%
Betaling: 50% bij opdracht en 50% bij aflevering.